Lomo iberico plátky, Jamones Blázquez, 100g Lomo ibérico je prvotřídní kousek masa, které se nechává přírodně zrát po dobu 6 měsíců. Dostáváme tak vynikající delikatesu jedinečné chuti a nezaměnitelné kvality. Maso je nakrájené na jemňoučké plátky, díky čemuž vám v okamžiku zalije ústa jedinečná masitá chuť. Vychutnejte si ho ke skleničce vína či piva ve formě tapas, případně servírujte jako předkrm.

Momentálně vyprodáno Zobrazit podobné produkty z kategorie
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Lomo ibérico se vyrábí jen z těch nejlepších kusů prasat. Po pečlivém výběru té nejlepší svaloviny se maso naloží a naplní do střívek. Vynikající směs koření a jemná struktura zaručuje vyváženou chuť, která se ihned rozplyne na jazyku.

Maso pochází výhradně z těch nejlepších iberských prasat. Prasata živená pouze žaludy a pasoucí se na rozlehlých horských pastvinách jsou zárukou kvalitního masa a plné přírodní chuti. Rodina Blázquez zná celý rodokmen každého zvířete, kontroluje každý jeho krok a snaží se o ty nejlepší podmínky, které jdou ruku v ruce se zásady ekologického zemědělství. Prasata se pasou na pastvinách o výměře 30 000 hektarů, na kterých se vrší žaludy – základní potrava iberských prasat.

Jamones Blázquez je španělská společnost, která se zabývá výrobou uzenin, především tradičního španělského jamónu. Její historie se začala psát již v roce 1932 v malé kastilsko-leonské vesnici Crespos, kdy se Isidoro Blázquez a jeho žena Teresa Martín rozhodli vyrábět kvalitní španělské šunky z těch nejlepších iberských vepřů. Jejich smysl pro detail, tradiční postupy a jen to nejkvalitnější maso dávají již po desetiletí vzniknout těm nejlepším delikatesám určeným jen pro ty nejvybranější jazýčky. Jejich produkty značky Admiración (v překladu obdiv) jsou oceněny řadou cen a můžete je najít v nabídce těch nejvybranějších podniků ve více než 30 zemích světa.
Výrobce Jamones Blázquez
Velikost balení 100 g
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s