Albert y Ferran Adria, Citras, Molekulární kuchyně, 600 g Citras je produkt na bázi citrátu sodného, který má vlastnost snižovat kyselost potravin. V molekulární gastronomii se používá při sférifikaci, tedy procesu zapouzdření tekutiny do kuliček, které se poté rozplynou v ústech.

321 Kč s DPH

Není skladem

+
Celková cena: 321 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Citras je produkt na bázi citrátu sodného, který se získává z citrusů. V potravinářství se často používá s cílem předejít ztmavnutí krájeného ovoce a zeleniny. Má vlastnost snižovat kyselost potravin, proto je užitečným v molekulární kuchyni. Přidává se všude tam, kde se při sferifikaci používají ingredience s vysokou kyselostí. Je snadno rozpustný a působí okamžitě.

Ve formě rafinovaného prášku.

Obsah: 600 g

Původ: Španělsko

Jsme přímým dovozcem tohoto produktu

Výrobce Albert a Ferran Adrià
Velikost balení 600 g
Země původu Španělsko