Chorizo iberico sarta, sausage, Montesano, 250g Excellent Spanish salami made from Iberian black pig flavored with garlic and red pepper is a delicacy that will delight every lover of meat. It matures for approximately 3 months. Excellent tapas for sitting with friends!
223 Kč s DPH
Skladem
Tradiční španělský salám z iberského černého prasete ochucený česnekem a červeným pepřem, který mu dodává výraznou červenou barvu. Černá iberská prasata jsou specificky krmena pouze žaludy a trávou. Jejich tuk se posiluje se svalovou hmotou a tvoří jemné „žilky“. Říká se, že tuk iberského prasete je pro lidský organismus velmi zdravý. Odborníci jej přirovnávají například k olivovému oleji.
Před jídlem doporučujeme strávit alespoň 20 minut při pokojové teplotě asi 20 °C.
Hmotnost: 250g (Každý kus je jiný, konečná cena bude upravena na základě skutečné hmotnosti produktu.)
Cena za 1 kg.
Původ: Španělsko, Extremadura
Užijte si zajímavý gurmánský zážitek. Více informací o receptu refrénu naleznete zde .
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.
Výrobce | Montesano |
---|---|
Země původu | Španělsko |