Balzamikový cet z Cavy, Agustí Torello Mata, 0,375l Vynikající světlý ocet balsamico vyrobený z cavy brut, který se výborně hodí na dochucení mořských plodů, především ústřic. Je svěží a vyznačuje se silným aroma, kde převažují především citrusy.

399 Kč s DPH

Skladem

+
Celková cena: 399 Kč s DPH
Jaroslava Šnejdarová

Pomůže a poradí

Jaroslava Šnejdarová

Odpovědná osoba

+420 777 771 409

Ocet z cavy pocházející od jednoho z nejprestižnějších výrobců šumivého vína ve Španělsku, firmy Augustí Torelló Mata. K výrobě se používá šumivé víno, které zrálo 12-16 měsíců a ve kterém nejvíce převládá ovocné aroma. Víno se po dobu 5-8 dní oxiduje při teplotě 25 °C, aby se zbavilo oxidu uhličitého a vytvořily se optimální podmínky přeměnu alkoholu na ocet. Následně se ocet přelije do barikových sudů a zraje 2 roky.

Díky tomuto dlouhého a šetrného procesu vzniká nezapomenutelný balsamico ocet, který má velmi intenzivní ovocné aroma a excelentní chuť. Je vhodný k mořským plodům, různým masům, carpacciu, jídlům orientální kuchyně a dezertům - je vynikající s vanilkovou zmrzlinou!

Odrůda hroznů: Macabeu, Parellada a Xarel-lo
Objem: 0,375 l
Původ: Katalánsko, Španělsko

Jsme přímým dovozcen tohoto produktu.

Výrobce Agusti Torelló Mata
Velikost lahve 0,375 l
Země původu Španělsko

Chutná ještě lépe v kombinaci s