Brisura z lanýžů, Arotz, 10 g Brisura se vyrábí sekáním lanýžů na milimetrové kousky, je proto ideální k dochucení napříkald omáček, risotta nebo těstovin. Vyráběno ručně pouze přidáním vody a soli před procesem sterilizace. Bez konzervantů, bez přidaných aromat.
159 Kč s DPH
Skladem

Brisura se vyrábí sekáním lanýžů na milimetrové kousky, je proto ideální k dochucení napříkald omáček, risotta nebo těstovin. Brisuru i šťávu přidávejte v posledním kroku vaření, aby byla zachována plná chuť i struktura.
Lanýž Tuber Aestivum se sbírá od května do září ve středomořských lesích. Má černou vnější barvu s charakteristickými pyramidami, uvnitř světle hnědou barvu a bílou žilnatinu, což jsou jsou odlišující vlastnosti od zimních lanýžů, stejně jako jemnější vůně a chuť.
Firma Arotz uvedla do pohybu komplexní a efektivní mechanismus pro sběr této houby. Jakmile jsou večer objeveny, následující den jsou zpracovány. Společnost Arotz byla založena v roce 1960 a má dominantní postavení na trhu v produkci španělského lanýže, kaštanů, hub a lesních plodů.
Vyráběno ručně pouze přidáním vody a soli před procesem sterilizace.
Bez konzervantů, bez přidaných aromat. Určeno k přímé spotřebě
Velikost balení: 41 ml
Netto hmotnost: 10 g
Původ: Soria, Španělsko
Jsme přímým dovozcem tohoto produktu.
Tuber Aestivum (65%), Tuber Aestivum šťáva a sůl
Výrobce | AROTZ |
---|---|
Velikost balení | 10 g |
Země původu | Španělsko |
Chutná ještě lépe v kombinaci s

- Vhodné k sýru
Není skladem